Valzona Berisha

Bio

-Ska gjé.Bota rrotullohet! ;) -O Allah bëje nënën/babanë tim/e prej grave/burrave të Xhennetit Hapja asaj/atij thesaret e Tua Lëshoje mbi të Mëshirën Tënde Lehtësoja asaj/atij t`gjitha punët Përgaditja asaj/atij shpërblimet më të mira Qëndroji asaj/atij gjithmonë afër Plotësoja të gjitha lutjet e sajë/tij A M I N ! -Një shpirt i pastër shkëlqen edhe nën rroba të leckosura..! -Mik i përhershëm është ai që të jep krahun, e të forcon zemrën ! -Me lehtësi mund të arrihen sukseset në jashtësi; lehtë bëhesh Prof., Mr., Dr., Akademik, gjeneral apo boss i pasur, por vështirë, njëmend shumë vështirë, është të arrihet grada më e lartë në jetë: NJERI.(D.Demaku) -Njeriu nuk është i përjetshëm, le të përpiqet të jetë e pavdekshme ajo që do të thotë dhe ajo që do të bëjë. -Jeta nuk është vetëm të jetosh, por jeta është të vdesësh me nder..! - I`ll Be like a stone until I die, I will smile, my life will shine Whatever let happens, the world is mine! :) -Krijimi i cdo gjeje qe ka nje vlere kerkon durim dhe fuqi! -Mjaft me me shqetesime.Pjesa me e madhe e atyre gjerave qe te shqetesojne kane per t`u harruar pas nje jave! -Prit ate qe eshte e arsyeshme, jo ate qe eshte e persosur! -Nuk ka anje te vertete absolute,kjo eshte absolutisht e vertete!

Latest Insta posts

Current Online Auctions