Nistjana Shyrbi

Bio

Asgjë në këtë jetë nuk është e harrueshme. Thjesht, i ikën rëndësia dhe detyrimisht nuk ndjehesh më siç u ndjeve...!

Latest Insta posts

Current Online Auctions