Nertila Lala

Bio

Jam puntore e organizuar Shumë praktike dhe e zgjuar. Gjithmonë gati për të ndihmuar, Jam e pastër si njeri Mësoj shpejt dhe me cilësi, Virgjëreshë me kok

Latest Insta posts

Current Online Auctions