Nedinela Berberi

Bio

Drejtesi per Drejtesine (......) "DIJA është PUSHTET dhe pushteti është produkti më me vlerë në shoqëri." “KNOWLEDGE is the POWER and the power is one of the most valuable products in society.” ( .......) O Zot, dhuromë qetësinë të pranoj gjërat që nuk mund të ndryshoj, guximin të ndryshoj ato që mund dhe mençurinë të kuptoj ndryshimin. |Reinhold Niebuhr|

Latest Insta posts

Current Online Auctions