Симона Миноска

Bio

"Пред да реагираш, слушај. Пред да одговориш, мисли. Пред да потрошиш, заработи. Пред да критикуваш, почекај. Пред да се молиш, прости. Пред да се откажеш, обиди се." Најлошото чувство не е да се биде осамен, туку да се биде заборавен од некого кого ти никогаш не си го заборавил. Јазикот на љубовта е во очите... Она што срцето не сака да го каже, го кажуваат очите...

Latest Insta posts

Current Online Auctions