Katherina Rossi

Bio

Со една рака можам да го освојам светот - ... ако за другата ме држиш ТИ ! Животот е лавиринт во кој нема патеки за назад... живеј го секој ден како да е последен... знај секој може да ти вети лажно утре, но никој не може да ти го врати изгубеното вчера! Смислата на животот е во издржливоста. По секој пораз повторно подигни се на нозе и продолжи со насмевка на своето лице... Ситниците го прават совршенството, а Совршенството не е ситница! Ако не зборувате против тоа што е погрешно, ќе станете негов дел. Затоа, отворено зборувајте за своите мисли и чувства! Можеби ќе ве сметаат за непристојни. Но, најважно е да бидете во хармонија со себеси. Ништо не е само по себе ни добро ни лошо, тоа зависи што ние за него мислиме. Секогаш борете се за она што го сакате, не откажувајте се од тоа без разлика колку изгледа безнадежно. И кога ќе немате веќе надеж, запрашајте се дали после 10 години би посакале да се обидевте уште еднаш, бидејќи најубавите работи во животот не се случуваат ‘бесплатно’.

Latest Insta posts

Current Online Auctions