Ivana Gjorgievska

Bio

Practice as if you are the worst, perform as if you are the best. "Ако си тргнал спрема целта и патем застануваш за да го гаѓаш со камења секој пес кој лае по тебе, никогаш нема да стигнеш до целта!" -Достоевски Треба да си оргинален.Ако си како сите останати зошто би имале потреба од тебе?!

Latest Insta posts

Current Online Auctions