Estetike Deana

Bio

Aparaturat e qendres dhe produktet jane te gjitha te markave me te njohura te firmave italiane gjermane e kanadeze. Perzgjedhja dhe kurimi i stafit te qendres ka qene dhe eshte pika kyce e sukseit te punes sone.

Latest Insta posts

Current Online Auctions