Erla Manka

Bio

-Disa persona të shkatërrojnë jetën me prezencën e tyre dhe disa të tjerët me mungesën e tyre! -Vlera e gjërave nuk qëndron tek fakti sesa ato zgjasin por me thellësinë me të cilën përjetohen...Prandaj ekzistojnë momente të paharrueshme, gjëra të pashpjegueshme dhe persona të pakrahasueshëm..!!

Latest Insta posts

Current Online Auctions