Elona Lona

Bio

La bellezza di una donna...è tutta nel suo cuore...la dolcezza è nella sua anima...e la sua straordinarietà sta nel donarla.... Ajo: E donte.....Ai: Me ndjenjat e saj luante.....Ajo: E bënte të lumtur.....Ai: Vetëm tê vuante.....Ajo: E besonte, se e dashuronte shum....Ai: Përfitonte nga besimi i saj dhe me dikê tjetër flinte gjum.....Ajo: Derdhte lot pa pushim....Ai: Nuk dinte ta vlersonte aspak dashurine.....A jo: U lodh dhe po dorezohej.....A i: Atëhere po dashurohej..... Ajo: i tha lamtumir dhe u largua.....Ai: Ju ulë në gjunje dhe i tha Te Dua.....Ajo: Te kaluaren e saj me lot në sy kujtoj, më pas i tha lamtumire dhe shkoj.....Ai: Qau se e kuptoj, që humbi dikë që me gjith zemër e dashuroj.....Ajo: I harroj vuajtjet dhe nga e para filloj tja niste.....Ndërs a Ai: Lutej vetêm qê tê vdiste..... Mê ne fund koha vendosi drejtsine. Asaj i dha dikè që ta donte. . . Ndërsa atij vetmine.......

Latest Insta posts

Current Online Auctions