Di Anna

Bio

Mos lejo qe trishtimi i se shkuares dhe frika e se ardhmes te pengojne lumturine e se tashmes..... Dashuria èshte e durueshme dhe e sjellshme,dashuria nuk èshte xheloze,as mendjemadhe,as krenare,s'èshte e paedukate,as egoiste,as zemerake,dashuria sllogarit gabimet,ajo nuk kenaqet nga e keqja por kenaqet nga e verteta.Dashuria nuk heq dore kurre.Dashuria èshte e perjetshme... AI QE KA PARA NJEF BOTEN...AI QE NUK KA PARA NJEF NJERZIT,,,,,

Latest Insta posts

Current Online Auctions