Blerta Uka Rexha

Bio

Në një foshnje, në një fëmijë – gjendet një PERSONALITET që nesër mund të shndërrohet në fuqi dominuese. Nuk është fëmija vetëm fëmija i rëndomtë, por fëmija është ARDHMËRIA. Kujdes! A ka kënaqësi dhe fatlumëri më të madhe në botë për njeriun se - të rritë një fëmijë me të cilin do të krenohet NESËR një komb e një shte...t? Me këtë sy shikoni secilin fëmijë që sot na e prishë gjumin, por nesër do na pasurojë shpirtin. Daut Demaku

Latest Insta posts

Current Online Auctions