Andromeda Marku

Bio

..Koha më bën të harroj disa njerëz, disa njerëz më bëjnë të harroj kohën, ndërsa disa të tjerë janë koha ime, vjen një moment ..në jetë dhe kupton kush ka rëndësi në jetë, kush ska pas dhe s'do ketë kurrë..!!

Latest Insta posts

Current Online Auctions